Dealeri auto romani in Germania

     Fiindca Socinro si-a propus sa promoveze si micile afaceri ale unor privati de origine romana din Germania va prezentam mai jos citiva dealeri auto:

  1. A.F. Automobile GmbH

opel Arthur Fuss si-a pozitionat firma strategic, la Kehl (linga Offenburg), pe granita germano-franceza fiindca cei mai multi clienti sunt din Franta. Adevarul este ca Franta are un parc national de masini mult mai slab decit Germania si, in consecinta, solicitarile cele mai mari vin din hexagon.  Acum, de cind au scazut taxele de inscriere a masinilor in Romania au inceput sa apara  si clienti romani care doresc sa isi cumpere masini pentru uzul propriu pentru a fi folosite atit in Germania, cit si in Romania. Preturile autohausului nu sunt mari, sunt potrivite si acopera atit valoarea intrinseca a masinilor, cit si a garantiilor legale a acestui tip de tranzactii. Toate masinile cumparate de la dinsul care ramin pe teritoriul Germaniei primesc un an de garantie. La export, pentru masinile aduse in Romania, garantia nu este obligatorie conform legilor actuale. Dar masinile sunt bune, fiindca domnul Fuss are o experienta de zece ani in domeniu si le verifica amanuntit inainte de a le achizitiona.

 Daca analizati autoturismele de pe site-ul lui, veti vedea ca are afisate numai masini cu valoare medie sau mare. Evident ca are si masini cu preturi  mai mici pe stoc, dar  ne-a explicat ca pina le instaleaza pe site, ele dispar din parc asa ca nu are nici un rost sa le afiseze pentru ca a doua zi sa le stearga. Ma rog, o fi si asta o chestie! Fiecare meserie are secretele ei!  Asadar daca locuiti in Baden Wurttemberg, in Saarland, in Alsacia sau Lorena, in Luxemburg dati un telefon la numerele: +49 (0)7851 898514 sau Mobiltelefon: +49 (0)172 7732255 si vorbiti pe romaneste. Sau scrieti un mail pe formularul pe care il gasiti in rubrica de contact a site-ului.   Poate face rost si de masini la comanda. Ca orice dealer are legaturile lui si clientii lui la care un roman obisnuit nu poate ajunge foarte usor.  Mai exista un avantaj care mie mi se pare important: cind tranzactionati cu el, tranzactionati cu un roman din Germania si sansele Dvs. de a fi pacalit sunt mai mici.  Adresa postala, numarul de telefon, emailul  si o parte din parcul sau de masini se gasesc  aici.   

Cu stima,  Dan Constantin Goldis -presedintele Socinro 

Reclame

5 comentarii la “Dealeri auto romani in Germania

  1. Buna ziua, locuiesc de ceva timp in Germania si mi-am adus masina din Romania, un chevrolet aveo, modelul nou achizitionat in 2012 din Romania. Masina este in garantie pana in decembrie 2016 fara limita de km, insa am decis sa imi cumpar o masina mai mare, mai scumpa dar second hand pe care sa o inmatriculez in Germania. Dealerii promovati aici de dumneavoastra pot primi masina mea la schimb pentru o alta masina din parcul lor, urmand ca eu sa platesc diferenta? Sau daca cineva care citeste este interesat de masina mea, care este ca si noua si are costuri foarte mici de intretinere, masina se poate vedea in Ingolstadt oricand. Multumesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s